30/10/2019
El
martes, a las doce se han fallado los premios de la 5ª Semana
del Pimiento del Piquillo de Lodosa y Tinto D.O Navarra,
al que han concurrido 22 establecimientos repartidos por toda
Navarra.
|
2019/10/30
Asteartean,
hamabietan, Lodosako Pikillo Piperra eta Nafarroako J.O. Ardo
Beltzaren 5. Asteko sariak banatu dira, Nafarroa osoan zehar
banatutako 22 establezimenduk hartu dute parte.
|
29/10/2019
Almudena
Montero y Nerea Zorokiain son las fundadoras de Nishime, la
Escuela de Macrobiótica en la que difunden y fomentan la
alimentación saludable.
|
2019/10/29
Almudena
Montero eta Nerea Zorokiain Nishimeko sustatzaileak dira,
elikadura osasungarria zabaltzen eta sustatzen duen
Makrobiotika Eskola.
|
28/10/2019
La
campaña Navarra en Salsa Verde, celebrada este mes de octubre,
ya tiene ganadores/as del concurso de recetas y de las jornadas
Eco-Gastronómicas.
|
2019/10/28
Urrian
ospatutako Nafarroa Salsa Berdean izeneko kanpainak baditu irabazleak.
Errezeta lehiaketa eta jardunaldi ekologiko-gastronomikoak
antolatu zituzten.
|
25/10/2019
Siete
centros escolares participan este curso en la tercera edición
de la iniciativa Huertas Ecológicas Escolares organizada por el
Ayuntamiento de Pamplona.
|
2019/10/25
Ikasturte
honetan zazpi ikastetxe parte hartzen ari dira Iruñeko Udalak
antolatutako Iruñeko Eskola Baratze Ekologikoak ekimeneko
hirugarren edizioan.
|
24/10/2019
El
martes 22 de octubre se celebró en el restaurante Alhambra de Pamplona
la tradicional cena con los medios de comunicación que culmina
el curso de CPAEN/NNPEK, curso que comienza ahora y cuyos ob...
|
2019/10/24
Ikasturtea
2020ko urrian amaituko da. Urriaren 22an, asteartearekin,
Iruñeko Alhambra jatetxean ohiko afaria egin zen
komunikabideekin, NNPEKko ikasturteari amaiera emateko eta
hurrengoa aurkezteko...
|
15/10/2019
La
Semana de la Cazuelica y del vino de Navarra ya tiene
ganadores, entre ellos el premio a la mejor cazuelica elaborada
con alimentos ecológicos de Navarra, que este año ha recaído en
el bar resta...
|
2019/10/15
Nafarroako
Kazolatxo eta Ardoaren Asteak badu irabazlerik, besteak beste,
Nafarroako elikagai ekologikoekin egindako kazolatxo onenaren
saria: aurten Obas jatetxe-tabernari eman diote, 'Cordero
con...
|
10/10/2019
El
programa de la 1 de Televisión Española, Aquí la Tierra, ha
vuelto a Navarra a realizar otros cuatro reportajes de la mano
de CPAEN, que contó además con la colaboración de la Red
Explora Navarr...
|
2019/10/10
Aquí
la Tierra TVE1eko saioak beste lau erreportaje egin ditu
berriro Nafarroan NNPEKren eskutik, eta Nafarroa Ezagutu
Sarearen laguntza ere izan zuen. Lehenengo programa urriaren
27an izango da ik...
|
07/10/2019
Pamplona
celebra la IV Semana del Producto Local del 10 al 13 de
octubre. Con visitas a productores/as agroalimentarios de toda
Navarra, catas y una feria con 50 expositores en el centro de
la ciud...
|
2019/10/07
Iruñeak
Tokiko Produktuaren IV. Astea ospatuko du urriaren 10etik 13ra.
Nafarroa osoko nekazaritzako elikagaien ekoizleei bisitak,
dastatzeak eta hiriko erdigunean 50 erakustoki dituen azoka bat
eg...
|
|
|
|