26/07/2019
Santiago
Cordón –hijo y nieto de hortelanos y propietario del restaurante
Trinquete de Tudela- y Patxi Uriz –fotógrafo, productor, director
de documentales y ganador de un Goya- se juntaron hace do...
|
2019/07/26
Santiago
Cordón -baratzezainen seme eta biloba eta Tuterako Trinkete
jatetxearen jabea- eta Patxi Uriz -argazkilaria, ekoizlea,
dokumentalen zuzendaria eta Goya baten irabazlea- orain dela bi
urte ...
|
23/07/2019
Miriam
Otxotorena es ganadera y con sus 300 ovejas produce el queso
ecológico Axuribeltz en Iturgoien, en Guesalaz. Fue hace cuatro
años cuando comenzó profesionalmente a la transformación del
ques...
|
2019/07/23
Miriam
Otxotorena abeltzaina da eta bere 300 ardiekin Axuribeltz gazta ekologikoa
egiten du, Iturgoienen, Gesalatzen. Orain dela lau urte hasi zen
era profesionalean gazta ekoizten ardi latxekin. B...
|
18/07/2019
A
finales del año pasado CPAEN/NNPEK renovó su web corporativa con
un diseño más moderno y adaptado a los nuevos formatos de móvil y
tablet.
|
2019/07/18
Joan
den urte amaieran NNPEKk bere webgunea zahar-berritu zuen,
berritzaileagoa izateko eta mugikor eta Tablet formatu berrietara
egokitutako diseinua eskainiz.
|
04/07/2019
El
programa de TVE Hacer de Comer, comandado por el cocinero
malagueño con tres estrellas Michelín, Dani García, cuenta con
CPAEN para hablar de verduras.
|
2019/07/04
Hacer
de Comer TVEko programa NNPEKrekin harremanetan jarri da
barazkiei buruz hitz egiteko. Dani Garcia Malagako sukaldaria eta
Michelin hiru izar dituenak aurkezten du.
|
02/07/2019
Se
trata del Hostal Ioar, la Posada Elbete, Donamariako Benta y el
Hostal rural Txapi Txuri, los cuatro forman parte de la
Asociación de Hoteles Rurales Reckrea.
|
2019/07/02
Ioar
Hostala, Elbeteko Ostatua, Donamariako Benta eta Txapi Txuri
landa hostalean eskainiko dituzte; laurak Reckrea Landa Hotelen
elkarteko kideak dira.
|
|
|
|